Šta to taji Novak: Srpski teniser zabranio snimateljima prisustvo treningu!

Autor:

Sport

08.01.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković sprovodi završne pripreme za učešće na Australijan openu, ali su se sumnje ponovo probudile nakon što je Nole zabranio TV ekipama da snimaju njegov poslednji trening.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole/
Đoković zatvorio trening za novinare

Da stvar bude dodatno zamršena, Đokovićev tim je najpre uputio pozivnicu svima zainteresovanim medijima da prisustvuju treningu, da bi naknadno ovaj poziv poništio.

Šestostruki šampiona AO odradio je trening sa Švajcarcem Stenom Vavrinkom i tom prilikom je ponovo imao bandažu na desnom laktu, mada nije pokazivao bilo kakvom gestikulacijom da trpi određen bol.

Podsetimo, Đoković je potvrdio učešće na egzibiciji "Taj brejk tens" gde će u prvom kolu igrati protiv Lejtona Hjuita.

- U Melburnu će biti nekih igrača koji su pomalo "zarđali" i od kojih se ne očekuje da igraju baš dobro. Ali među svim igračima koji su bili povređeni, moguće je da Novak bude najbolji jer nije imao operaciju uprkos tome što ga lakat muči - mogao je jako da trenira - optimista je bivši vimbldonski šampion Pat Keš.

Australijan open počinje 15. januara, a titulu brani Rodžer Federer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading