DAVLJENIK SE HVATA ZA SLAMKU: Velikan UZIMA Đokoviću Grend slem trofej?!

Autor:

Sport

15.07.2021

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković, Federer i Nadal

Trener Simone Halep Daren Kejhil smatra da Rafael Nadal ima lepe šanse da spreči Novaka Đokovića da osvoji US Open, jer Španac voli da igra u Njujorku, a sigurno je da će biti silno motivisan.

Nadal će pokupati da ga zaustavi u Njujorku. Svi znate da Rafa voli da igra tamo. On voli kada loptica odskače visoko i tamo je imao mnogo uspeha i ranije. Igraće pre toga nekoliko turnira na betonu, tako da smatram da će biti spreman za taj veliki izazov u Njujorku. Jedva čekam to da vidim s tim da Novak ide na kalendarski slem - rekao je Kejhil.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal i Đoković

Osim Rafe, Kejhil ističe i Italijana Matea Beretinija kao ozbiljnog konkurenta Noletu.

Mateo Beretini je pre nekoliko godina igrao polufinale. Ima odličnu igru za brze terene, mislim da kao igrač sazreva poslednjih godina. Servis mu je napredovao, slajs bekhend takođe, strpljiviji je, može da pogodi viner iz forhenda sa bilo koje pozicije na terenu. Mislim da će biti opasan za sve na tom turniru - zaključio je Daren Kejhil.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sjajan u Londonu - Beretini

Srbin će od 30. avgusta do 12. septembra u SAD pokušati da dođe do tzv. Zlatnog slema, nakon što je u tekućoj sezoni već osvojio Australijan Open, Rolan Garos i Vimbldon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SilentWalker

16.07.2021 16:34

Pa Nadal pokušava već 10 gpdina da ga spreči... ne ide mu to. ?