ZOVE SE IVANKA I NOLETA VOLI NAJVIŠE NA SVETU: Otkriveno ko je devojčica kojoj je Đoković poklonio reket

Autor:

Sport

12.07.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser svih vremena ponovo oduševio planetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak poklanja reket devojčici

Novak Đoković je u nedelju osvojio 20. grend slem titulu, a šestu na Vimbldonu. Ipak, posle meča u centru pažnje nije bio isključivo srpski as, već i jedna devojčica sa tribina.

U pitanju je Noletova verna navijačica Ivanka Li, kojoj je najbolji teniser sveta po osvajanju Vimbldona poklonio reket.

Tim povodom se oglasila njena majka Kris.

Ivanka je oduševljena. Razgovarali smo telefonom i pitala me je 'Šta se dogodilo, da li je ovo pravi reket?' Ja sam za to vreme šetala psa sa petogodišnjim sinom, pošto on zbog godina nije mogao da uđe na tribine. Volela bih da smo svi bili zajedno - otkrila je mama Kris.

Foto: Tanjug/AP
Ivanka Li sa svojim transparentom

Transparent na kome je pisalo NOVAK, a svaka reč je imala posebno značenje na engleskom jeziku, je Ivanka napravila baš uz pomoć majke. N je značilo broj 1, O da je neverovatan, V da je pobednik, A da je ambiciozan i poslednje K koje se odnosi na poljupce.

- Ona je smislila sve reči, osim poslednje. Želela je da poslednje slovo bude kralj ili divan, ali sam ja želela da bude nešto smešno. Obožavamo Novaka zaista. On radi naporno, on je sve što želite da jedan teniser bude. Toliko je dobar i ponizan - poručila je majka Ivanke Li.

Podsetimo, Đoković je i pre mesec dana, posle osvajanja Rolan Garosa, poklonio reket jednom dečaku sa tribina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading