POJEŠĆE GA SOPSTVENA ZLOBA: Nadal čestitao Novaku, ali porukom iz koje VRIŠTI ZAVIST

Autor: Tanjug/Republika

Sport

12.07.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac nije mogao ni u ovakvom trenutku da bude dostojanstven.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković

Španski teniser Rafael Nadal čestitao je Novaku Ðokoviću na osvajanju Vimbldona i ukupno 20. gren slem tituli u karijeri.

Nadal se na taj način pridružio Rodžeru Federeru, koji je prethodno čestitao srpskom asu na tome što se izjednačio sa njim i Špancem po broju najvećih titula.

- Čestitke Novače na ovom sjajnom dostignuću. Dvadeset gren slem titula je veliko dostignuće i neverovatno je da smo nas trojica izjednačeni. Svaka čast i još jednom, čestitke tebi i tvom timu - napisao je Nadal na Tviteru.

Nećemo ulaziti u to da li je ova čestitka iskrena, ali previše bode oči deo u kom Španac ističe da su njih trojica jednaki. Da se razumemo, jednaki su samo po broju najvećih titula, dok ih je po svim drugim parametrima Nole odavno "prešišao" i gledaju mu u leđa, pa je ovo malo neukusno od strane Nadala.

Rafa nije igrao na VImbldonu, a propustiće i Olimpijske igre u Tokiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Uca

12.07.2021 17:00

A, mozete li vi, smradovi, da malo uzivate ne zavadjujuci ljude?

Odgovori 10 0
Vajk

12.07.2021 19:22

Ima nas koji znamo engleski. Rafa je napisao: "20 Grand Slam titles is huge and it is amazing that we are 3 players tied on this." Da prevedemo: 20 Grend Slem titula je velika (stvar) i zadivljujuće je da smo mi 3 igrača koji smo izjednačeni PO TOME. Znači, nigde Rafa ne ističe da su oni jednaki PO SVEMU. Nemam komentar na vaš komentar.

Odgovori 11 0