OVO SE ČEKALO: Evo kako su REGIONALNI mediji reagovali na Novakovu 20. GREND SLEM titulu!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

12.07.2021

04:30 >> 20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regionalni i najpoznatiji evropski i svetski mediji veličaju trijumf Novaka Ðokovića na Vimbldonu, a mnogi tvrde kako je srpski teniser posle osvajanja 20. grend slema postao najbolji u istoriji tog sporta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Hrvatski portal Index piše o tome kako se Novak izjednačio sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, dok podgoričke "Vijesti" donose tekst sa naslovom "Gigant" i brojkama potkrepljuju tvrdnju da je najbolji u istoriji.


Italijanska "Gazeta delo sport" piše kako je Beretinijeva priča na Vimbldonu bez srećnog kraja, a "Republika" ističe da je Beretinijev san trajao jedan set.

Španska "Marka" konstatuje da se Ðoković popeo na teniski Olimp, a nemački "Bild" da je Ðoković potvrdio dominaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar11111

14.07.2021 15:23

Realno gledano razloga za slavlje imaju u Crnoj Gori jer mu je otac pirijeklom iz Crne Gore,a takođe i Hrvati jer mu je majka Hrvatica.Sad što vi sve i svakog svojatate,to je vaš problem a rekao bih i kompleks.Dovoljno je viđeti đe je Nole prvo otišao posle osvajanja Vimbldona.