BRITANAC KONTRIRA: Reči o Novaku Đokoviću koje Zapad NE ŽELI DA ČUJE!

Autor: Republika

Sport

05.07.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniser Džon Lojd tvrdi da je Novak Đoković nesumnjivi prvi favorit na Vimbldonu.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Novak Đoković

Lojd je ujedno kolumnista uglednog "Dejli mejla" tokom turnira i u svom tekstu komentariše aktuelnosti na Vimbldonu.

Krenuo je od izdanja Rodžera Federera:

- I dalje imamo taj povremeni bljesak Rodžera Federera, i dalje pogađa udarce koji drugi ne mogu ni da zamisle. Ipak, verujem da je on pola koraka sporiji od željenje brzine". Može li da pobedi mnogo igrača? Da, jer je i dalje Federer i zna kako da igra na travi, ali ne mogu da ga vidim kako pobeđuje Novaka Đokovića. Rekao sam i pre turnira da će Đoković biti najranjiviji u prvoj nedelji turnira. Prošao je to i sad ne mogu da ga vidim kako gubi. Nagrada je prevelika za njega, mnogo mu znači. Tereni su spori i biće tvrđi, što mu se dopada - smatra Lojd.

Osvrnuo se i na izglede Matea Beretinija.

- Mateo Beretini je opasan i vidim ga u finalu sa Đokovićem. Lako je pobedio u prva tri kola. U poslednjem setu u trećem kolu imao je 75 odsto pogođenog prvog servisa, i ako nastavi tako, biće teško pobediti ga.

Britanski stručnjak ipak i dalje tipuje na naboljeg igrača sveta.

- Ne vidim da neko može da zaustavi Đokovića. Pobedi li, biće to njegovo najveće dostignuće. Osvojiti Rolan Garos i Vimbldon jedan za drugim sa svega dve nedelje razmaka između, to je bez dileme najteža stvar u našem sportu - zaključio je Lojd.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading