(VIDEO) ZBOG OVOGA ĆE GA JOŠ VIŠE MRZETI: Novak pobesneo, pa BRUTALNO OPSOVAO publiku!

Autor:

Sport

02.07.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u meču sa Denisom Kudlom nije imao publiku na svojoj strani, pa je neke poene izuzetno burno proslavljao!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Novak Đoković

Uspeo je Đoković da sruši raspoloženog Amerikanca, ali i da utiša publiku u Londonu!

U više navrata je Đoković besno reagovao zbog buke, potom je glasno proslavljao poene, a nakon finalnog poena je žestoko opsovao što se moglo pročitati sa njegovih usana.

"Duvajte mi ku**c!", glasno je uzviknuo besni Đoković.

 

 

Đoković će se u osmini finala sastati sa Čileancem Kristijanom Garinom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Sllavica

03.07.2021 00:24

Nepriliči to šampionu, ne sme i nema razloga Đoković, da zbog pojedinaca iz publike gubi živce. Baš me razočarao.

Odgovori 2 13
gedža

03.07.2021 08:43

@Sllavica - Zašto vas je razočarao Slavice? On i suviše dugo pokušava svoj toj publici i u engleskoj , usa, francuskoj i australiji, džentlmenskim ponašannem da objasni da je teniski meč događaj gde se uživa i pozdravlja veština dva igrača. I? Jedina opcija koja je ostala No1etu je, da im se obrati njihovim rečnikom koji će MOŽDA da razumeju. I da , da ih tako stavi na mesto kome stvarno i pripadaju svojim ponašanjem. Mene nije niti će da razočara.

Odgovori 17 0
Strpljivo se izdići iznad

03.07.2021 13:50

Nisu ga razumeli jer ne znaju srpski. Ako ti neko uputi poklon koji je pogrdan a ti ga ne primiš poklon će mu se vratiti. A ako i ti njemu uzvratiš na isti način onda si i ti isti kao on.

gedža

03.07.2021 15:19

@Strpljivo se izdići iznad - Jeste, naša stara izreka "pametniji popušta" ...dovela je do toga da su budale svetom zavladale. Ono što je najcrnje u svemu jeste to da su ti što su zavladali, uspostavili svoj sistem vrednosti, a rezultat se vidi na svakom koraku. Kako da se pojedinac suprostavi svemu tome ja ne znam. Ostaje jedino da se pokuša ...