ĐOKOVIĆ U INAT SVIMA: To mi je u genima, neuspeh nije opcija za mene!

Autor:

Sport

02.07.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je savladao Denisa Kudlu sa 6:4, 6:3, 7:6 i plasirao se u osminu finala Vimbldona, a srpski as je tokom meča više puta pokazao emocije!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Đoković je gubio u trećem setu, ali i u taj-brejku i uspeo je da se izvuče.

- Mislim da je to zaštitni znak svakog sportiste, barem bi trebalo da bude. To je nešto što uvek pokušavate da uradite, pogotovo na najvećem turniru na svetu i to je Vimbldon za mene, najveći turnir na svetu o kom sam sanjao još od malena. Čestitam Kudli, on je sjajan momak i na terenu i van njega i želim mu sve najbolje. Igrao je odlična tri seta i malo nije imao sreće u taj brejku, opustio se i ja sam pronašao način da pobedim- rekao je Novak.

Odakle životinjska glad za pobedom sa 34 godine?

- Mislim da su to geni. Moja porodica i način na koji sam odrastao u teško vreme za moju zemlju, neuspeh nikada nije bio opcija ni za mene ni z amoju porodicu i uvek smo pronalazili način da preživimo. To je ojačalo moj karakter i deo toga dolazi što sam mnogo vremena proveo trenirajući sa vukovima i ovo je energija vukova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ovo je 55. put da Đoković igra osminu finala...


- Nikada ne razmišljam o tome, sve mora da se zasluži i ja sam neko ko ima holistički pristup prema života sve što uradite van terena ima uticaj na terenu, ne računam svaki rezultat i svaki broj to je posao mojih agenata ja se trudim da budem u sadašnjosti, iako zvuči kliše...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading