SAMO JEDAN DOBIJA PREDSEDNIČKI APARTMAN: Vimbldon će napraviti RASKOL MEĐU TENISERIMA!

Autor:

Sport

20.06.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vimbldon prošle godine nije održan zbog pandemije koronavirusa, a ove će važiti rigorozna pravila! Svi teniseri će biti smešteni u jednom hotelu, a ko će dobiti najluksuzniji apartman?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Svi učesnici Vimbldona, uključujući i članove njihovih ekipa biće smešteni u istom hotelu – Park Plaza sa 1.109 soba i apartmana.

Najam jednokrevetne sobe koštaće 220 funti, dok će za dvokrevetnu biti potrebno da se izdvoji 280 funti. Čak 63 apartmana ima spoljne balkone, pa se očekuje da će njih dobiti igrači koji dođu na turnir sa svojim porodicama.

Hotel je izgrađen 2010. godine, nalazi se na oko 45 minuta vožnje do Vimbldona, a pogled iz soba prostiraće se ka Temzi, čuvenom azilu za pse i mačke "Batersi dogs end kets" i bolnici Sent Tomas, gde se britanski premijer Boris Džonson lečio od koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ovo pravilo smeštaja moraće da poštuju svi igrači, pa čak i domaći koji su iz Londona, a organizatori veruju da će za sve tenisere biti dovoljno primamljiva nagrada od 50.000 evra za prolazak prvog kola da bi zaboravili sva ograničenja.

Britanski “Dejli mejl” koji je objavio reportažu o smeštaju tenisera u Park Plazi piše da hotel ima jedan predsednički apartman i postavlja pitanje da li će ga organizator dati na korišćenje Rodžeru Federeru, Sereni Vilijams ili pobedniku poslednjeg izdanja na Vimbldonu Novaku Đokoviću.

Novak Đoković na Vimbldonu juri svoj 20 grend slem trofej, treći ove godine po redu, pošto je osvojio već Melburn i Rolan Garos.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gege

21.06.2021 09:32

Novaku sigurno nece dati....