LEGENDA NEMA DILEMU: Đoković osvaja Vimbldon, ne bi me čudilo ni ZLATNI SLEM!

Autor:

Sport

20.06.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska legenda Tod Vudbridž smatra da je Novak Đoković veliki favorit na Vimbldonu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Nekadašnji legendarni australijski teniser je oduševljen je načinom na koji je Novak Đoković osvojio titulu na Rolan Garosu.

- Zlatni slem je u igri, u to nema sumnje. Ono što je Novak uspeo da napravi u Parizu, dva preokreta posle 0-2, to je mentalno jedan od najvećih podviga u istoriji- kaže Vudbridž i dodaje:

- Činjenica je da se nekada na terenu ponaša i ovako i onako, ali on je sportista koji je u stanju da to kanališe u ono što je potrebno da bi se ostvario rezultat. Fantastično je preokrenuo protiv Cicipasa. Sada se osvežava, na Majorki se sprema za Vimbldon - sigurno je da je veliki favorit na Vimbldonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Rafael Nadal se povukao sa Vimbldona, kao i sa Olimpijskih igara, a dok će Rodžer Federer!

- Kondiciono je u redu, ali nedostaje mu mečeva. Nije lako toliko dugo odsustvovati, verujem da je razočaran što nije odigrao više mečeva pred Vimbldon- dodaje Vudbridž, koji je osvojio 16 grend slem titula u dublu.

Vimbldon počinje 28. juna, a titulu će braniti srpski teniser!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading