RODŽER JE STARAC KOJI LUPA GLUPOSTI: Bivši srpski teniser OPLEO po LICEMERNOM Federeru

Autor:

Sport

16.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac je na zalasku karijere, njegove izjave ne treba uzimati za ozbiljno jer želi da omalovaži Novakove uspehe, kaže Radmilo za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Jedina kategorija u kojoj je Rodžer Federer i dalje uspešniji od Novaka Đokovića je broj grend slemova jer ih ima 20, koliko i Rafael Nadal, dok je Srbin na 19.

Otkako mu je Nole prišao posle osvajanja Rolan Garosa, Švajcarac je počeo da se brine za rekord i javno se oglasio sramotnom izjavom.

- Čini mi se da je danas u tenisu najvažnije pitanje broja grend slem titula. To mi se ne sviđa - rekao je osmi reket sveta, a potom dodatno upao u kontradiktornost.

- Nekada sam samo želeo da oborim rekord Pita Samprasa. Uvek sam govorio da je svaki slem koji dođe posle toga čist bonus za mene.

Novak se vratio u Majorku

RepublikaFoto: TANJUG/FOTO STARSPORT/ SRDJAN STEVANOVIC
Novak Đoković

Novak Đoković je u ponedeljak proslavio osvajanje Rolan Garosa s porodicom i prijateljima u Beogradu, ali već juče je napustio rodni grad. Nole se vratio u Majorku, gde će zajedno sa svojim trenerima Marinom Vajdom i Goranu Ivaniševićem raditi i pripremati se da bi osvojio Vimbldon i tako se izjednačio sa Federerom i Nadalom po broju grend slemova.

Koliko je licemerno ponašanje nekada gospodina van terena, dokazuju i reči Radmila Armenulića, koji je u razgovoru za Srpski telegraf poručio da je Rodžer Federer samo starac koji ne zna šta više priča.

- Rodžeru je bio bitan broj grend slem titula kada je bilo dva razlike, a sada kada je jedan i u opasnosti je da ga Novak prestigne, on ne zna šta da radi. Federer je stariji igrač, na zalasku karijere, pravi velike gluposti, posebno posle povrede kolena. Njegove izjave ne treba uzimati za ozbiljno jer želi da omalovaži druge, a posebno Đokovića - rekao je Armenulić.

RepublikaFoto: Starsport
Radmilo Armenulić

Teniski ekspert pecnuo je Švajcarca i zbog svojevrsne zaštite koju uživa na ATP listi.

- Zašto Rodžer Federer ne kaže javno koje je mesto na ATP listi zaslužio? Realnost je neko 250, ali je zbog imena i prezimena zaštićen, pa je nekako i osmi - zaključio je bivši teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

16.06.2021 06:38

Ljudi, zna li neko da li je živ Ludi Kirijos ? ?????

Edit

16.06.2021 20:04

Opet se oglasio,ovaj fosil,poznat kao formalni suprug S.Armenulic.