KAKVE REČI GRKA: Ono što je Cicipas rekao o Đokoviću OBIĆI će PLANETU!

Autor:

Sport

13.06.2021

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanos Cicipas je imao mnogo reči hvale za novog šampiona Rolan Garosa Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas

Cicipas je posle pet setova velike borbe izgubio od Novaka u finalu pariskog Grend slema, a posle meča pokazao je da je i on veliki šampion.

- Probao sam koliko sam mogao Prvi put sam igrao finale, zadovoljan sam sa sobom, ali kredit za Novaka koji je pokazao kakav je veliki šampion.

Grk se tu nije zaustavljao, već je nastavio sa pohvalama na račun najboljeg tenisera sveta.

- Inspirisan sam sa svim stvarima koje je on postigao i nadam se da ču jednog dana uspeti da uradim makar pola onoga što je on uradio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vanja

13.06.2021 19:55

Nole je danas, kao I uvek podigao Srbiju na noge. Ucinilo je da se srpska zastava I himna podignu I cuju citavim svetom I opet pokazao svu svoju ljudskosti. Nole je ne samo igrac bez premca, nego I covek u pravom smislu te reci I nikoga ga u tome nece nadmasiti. Bravo Nole!!!!!

Odgovori 12 0
alo

14.06.2021 05:44

covek ima problem sa menzdmentom besa, lici mi na Marata Safina po ponasanju, videcemo kako ce mu ici, ja mu ne predvidjam neki preveliki uspeh iako odlicno igra