Jelena Dokić otkrila: OTAC ME TERAO DA IGRAM ZA SRBIJU!

Sport

29.11.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljama je bivša teniserka Jelena Dokić (34) u žiži zbog autobiografije "Nesalomiva", a ono što uporno ističe jeste da je sve krenulo nizbrdo jer ju je otac Damir naterao da se takmiči pod zastavom Srbije i Crne Gore!

Dokićeva kaže da nikada nije osećala pripadnost Srbiji

Posle objavljenih delova iz knjige, Australijanka srpskog porekla, rođena u Osijeku, otvorila je dušu i u razgovoru za BBC.

- Nije bila moja odluka da nastupam za Srbiju. Osećam se kao Australijanka jer mi je ta zemlja sve dala kada sam sa 11 godina došla kao izbeglica. Naterao me je, a ja sam se protivila - otvorila je dušu Dokićeva.

Dokić: Malo je nedostajalo da počinim samoubistvo

Dokićeva, uprkos fizičkom i psihičkom nasilju koje je godinama trpela od oca, pokušala je da se pomiri sa njim.

- Činio me je bezvrednom i krivom. Pet godina mi nije dao da pričam sa bratom i nije pokazivao znake kajanja. Kada sam odlazila, ostavila sam sav novac. Počela sam da se pitam da ću ikada moći da vodim normalan život pošto sam zamalo počinila samoubistvo. Živela sam gotovo 30 godina u bolu - otkrila je Dokićeva.

2 nastupa i isto toliko pobeda zabeležila Dokićeva za Srbiju i Crnu Goru 2004.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading