PLJUJE PA LIŽE: Vilander OBRNUO ĆURAK - žestoko UDARIO na Federera ZBOG Đokovića!

Autor:

Sport

11.06.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin ovim rečima izazvao buru.

Mats Vilander i Novak Đoković

Švajcarac Rodžer Federer povukao se sa Rolan Garosa nakon maratonskog duela protiv Dominika Kepfera, a proslavljeni Šveđanin Mats Vilander smatra da je to učinio kako bi izbegao poraz od prvog nosioca Novaka Đokovića.

Naime, osvajač 20 Grend slem titula je trebalo još da savlada Italijana Matea Beretinija uoči projektovanog okršaja sa Srbinom u četvrtfinalu, a bivši švedski as otkriva motive Rodžerovog odustajanja.

Mislim da je doneo dobru odluku. Imao je šanse da pobedi Beretinija, ali naravno, morao je da se sastane sa Đokovićem i moguće je da bi ga Srbin ubedljivo savladao. To pre Vimbldona nije želeo - počeo je Vilander, pa dodao:

Došao je na Rolan Garosu bez ideje o pobeđivanju, samo da odigra nekoliko mečeva. Sigurno je uradio više nego što je hteo. Šta je trebalo da uradi? Da odustane kada je imao meč loptu protiv Kepfera? Nije igrao u Rimu i Madridu, bila mu je potrebna pobeda. I u redu je za mene što je odustao.

Vilander veruje da u Federeru i dalje postoji velika želja za uspesima.

Znao je da posle Kepfera nije mogao da se oporavi za sledeći dan, ali mu je bio bitan trijumf zbog samopouzdanja. Da bude tamo, u hladnoj ponoći, teškom duelu, da uradi to... Ljudi kada gledaju Federera ne mogu da shvate kako mu je 'iznutra'. U njemu je i dalje vatra - zaključio je Mats Vilander.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pobegao od Noksa? Rodžer Federer

Inače, u petak su na programu polufinalni mečevi na "Šatrijeu". Od 15 časova rekete će ukrstiti Zverev i Cicipas, a nakon toga nas očekuje "klasik" - 58. međusobni okršaj Đokovića i Nadala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
nesa151

11.06.2021 10:04

VILANDERU ne samo da brises po patosu nego i D"PE KOJE SI GODINAMA LIZAO.TO TI JE POSLEDNJI PUT ODE ON U POLITICARE !