SJAJNE VESTI ZA NOVAKA: Rolan Garos uneo ISTORIJSKU PROMENU, Đoković JEDVA ČEKA!

Autor: Republika

Sport

08.06.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori Rolan Garosa doneli su odluku da od srede 9. juna uvede zdravstvenu propusnicu sa kojom će moći da se uđe na turnir.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Rolan Garos će biti prvi turnir na svetu koji će uvesti Zdravstvenu propusnicu, objavila je u utorak u Parizu Francuska teniska federacija.

Za osobe starije od 11 godina, ovaj protokol će podrazumevati da, pri ulasku u kompleks – prikažu dokument ili aplikaciju sa 2D-DOC QR-kodom – baziranim na posedovanju sledećih dokumenata :

Negativnim PCR ili antigenskim testom ne stariji od 48 sat

- Sertifikatom o vakcinaciji obavljenoj pre 14 ili 30 dana, u zavisnosti od vrste vakcine
- Potvrdom o preležanoj koroni – najranije pre 15 dana, odnosno ne starijoj od 3 meseca

QR kod će biti prikazan u aplikaciji TousAntiCovid (Svi protiv Kovida) ili na papiru, i upotreba ove vrste zdravstvenog sertifikata će omogućiti da u kompleks Rolan Garosa uđe 13,146 posetilaca, a do 5,000 posetilaca na stadion Filip Šatrije (gde se igraju svi preostali mečevi seniorske konkurencije do kraja turnira).

Ovo su odlične vesti za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića koji u sredu uveče igra meč četvrtfinala protiv Matea Beretinija.

Policijski čas će umesto od 20h časova važiti tek od 23h po srednjeevropskom vremenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading