ŠOK U PARIZU: Federer se POVUKAO sa Rolan Garosa

Autor:

Sport

06.06.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser doneo je šokantnu odluku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Jedan od najboljih tenisera u istoriji je to saopštio javnosti putem društvenih mreža.

Nakon razgovora sa svojim timom, odlučio sam da moram da se povučem sa Rolan Garosa. Posle dve operacije kolena, bitno je da slušam svoje telo i da ne forsiram previše sebe na tom putu ozdravljenja. Drago mi je što sam ipak odigrao tri meča. Nema lepšeg osećaja od onog kada se vratite na teren. Vidimo se uskoro - napisao je Federer na Tviteru.

 

Švajcarac je u osmini finala trebalo da igra protiv Matea Beretinija, koji će sada direktno proći u četvrtfinale gde će mu se suprotstaviti Novak Đoković ili Lorenco Museti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pejapeja

06.06.2021 15:39

Veoma pametna odluka narocito pitka za svoje poklonike.Tipicna zapadna lukavos.Ostati veliki i pobednik i kad si gubitnik. Bem ti tog Djokovica, koliki strah moze da utera coveku.Bacali mu i olovo i sekli strah sekirom - dzaba. Mislite sta hocete al da me bije ponovo, eto ne mogu, pa kako bi posle toga?