NOVI POKUŠAJ ORGANIZATORA DA PONIZE NOLETA: Objavljen raspored za subotu na Rolan Garosu

Autor:

Sport

04.06.2021

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi put zaredom organizatori "smeštaju" Novaku.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nema ni približno tretman na Rolan Garosu kakav apsolutno zaslužuje svojim renkingom.

Nole je u drugom kolu stavljen da igra na manjem stadionu, dok su njegovi najveći rivali igrali na centralnom, a ovog puta je još više omalovažen.

Naime, organizatori pariskog Gren slema su odlučili da stave Novaka da igra po najvećoj vrućini, za razliku od Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Đoković će igrati drugi meč dana protiv Rikardasa Berankisa na "Filip Šatrijeu", a on bi trebalo da počne oko 13.30.

Sa druge strane, Rafael Nadal će na teren "Suzan Lenglan" najranije u 14.30, a realno je da to bude još dosta kasnije, kada sunce već ne bude pržilo, a za Rodžera Federera je rezervisan noćni termin na stadionu na kom će igrati i Nole.

Nadal u subotu igra protiv Kamerona Norija, a Federer protiv Dominika Kepfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mirjana

04.06.2021 23:59

Hvalili ste kako je Novak igrao u vecernjim casovima.A sta sada?Smetaju vam Nadal i federer.Pa vi novinari ste Neverovatni.Vratite se u nazad pa i sada i unapred.Nadal i Federer su marke za crnogorsko-hrvatskog trecesrbijanca.