PRELEPA HRVATICA BRANI NOVAKA: Rekla SUVU ISTINU koju ceo svet zna, a RAFA I RODŽER odbijaju da priznaju!

Autor: Republika

Sport

02.06.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna hrvatska teniserka Iva Majoli ima osećaj da će Novak Đoković jednog dana prestići glavne rivale Rafaela Nadala i Rodžera Federera na večnoj listi najtrofejnijih tenisera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Bivša prvakinja Rolan Garosa upitana je u hrvatskom podkastu "Inkubator" ko joj je najdraži od "velike trojke".

Majoli nije mogla da se odluči ali je istakla da je Novak često potcenjen:

- Uvek mi bude krivo da Novak ne dobija toliko pažnje kao Rodžer i Rafa jer mislim da je genijalna osoba i da pomaže stravično puno mladim generacijama. Rodžer ima svoj imidž i genijalan je sportista i čovek. Svako ima svoje dobre i loše strane. Imam osećaj da bi Novak mogao da ih prestigne po broju Grend slemova. Svi su legende, ono što su u naše doba bili Sampras i Agasi, to su sada njih trojica. Skidam kapu svoj trojici. Ko bi rekao i za Rafu da će toliko Rolan Garosa da osvoji? Ako i sad uspe onda je Supermen - priča prelepa Iva Majoli, ističući koliko su male nijanse između tri ljuta rivala:

- Oni su svi jako spremni i kad igraju međusobno izvlače 300 posto jedan od drugog. U Rimu je bio jako blizak meč. Svi su oni tu negde, možda presudi ko ima bolji dan.

Bivša teniserka ističe da Đoković ima šanse da postane najtrofejniji svih vremena, nadovezavši se na odličnu saradnu sa Goranom Ivaniševićem:

- Verujem da ima šanse, mlađi je koju godinu od Federera. Žao mi je što ne dobije svaki put ono što zasluži, ali možda to kod njega probudi nešto dodatno pa ga prestigne. Sa Goranom se super povezao. Goran je stvarno profesionalac i genijalan trener, a uz to mu može uneti malo smeha u ekipu i mislim da su super tim. Uz Vajdu koji je tu dugo uz njega. Teško je Novaku, jer igra stalno na stadionu gde 99% publike navija za Rodžera. Treba i te emocije savladati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading