KAKVA PRETNJA RAFI I NOLETU: Federer se RAZGOROPADIO na startu Rolan Garosa!

Autor:

Sport

31.05.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac odigrao sjajan susret u prvom kolu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švajcarac Rodžer Federer

Švajcarski teniser Rodžer Federer trijumfalno je startovao na Rolan Garosu pošto je u prvoj rundi deklasirao Uzbekistanca Denisa Istomina sa 3:0. Po setovima je bilo 6:2, 6:4, 6:3, a duel je trajao svega jedan čas i 35 minuta.

Švajcarski teniser je odlično otvorio susret, prvi set je rešio u svoju korist sa dva brejka, čime je najavio da će njegovi navijači imati prilike da uživaju. Sa vinerima i lepršavom igrom osvajač 20 Grend slem titula nastavio je i u naredna dve perioda u kojima nije imao ni najmanje problema da nadigra rivala.

Interesantno je da je ovo bio osmi međusobni duel Federera i Istomina, a u svih osam je pobedio Rodžer. On je tako poslao i svojevrsnu poruku najvećim rivalima Đokoviću i Nadalu, kao potvrda visokih ambicija u Parizu, a u narednom kolu će ukrstiti rekete sa boljim iz meča Rinderkneh-Čilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading