NADAL U EKSTAZI, SRBI BESNI: Beker zabio NOŽ u LEĐA Noletu pred Rolan Garos!

Autor:

Sport

29.05.2021

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac ponovo bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker i Novak Đoković

Proslavljeni Nemac Boris Beker još jednom je iznervirao navijače u Srbiji rečima da Novak Đoković nije najbolji igrač u istoriji tenisa, već je to, po njemu, Rafael Nadal.

Nadal je u mojoj evidenciji ispred, zbog načina igre - odgovorio je kao iz topa Beker na pitanje ko je "GOAT", pa zatim obrazložio:

Federer je najtalentovaniji kojeg sam ikada video. Đoković je najžešći kojeg sam ikada video, ali Nadal... Ne bih želeo da igram protiv njega ni na kojoj podlozi.

Višestruki Grend slem osvajač je potom detaljnije analizirao Noleta, rečima da postoji jasna razlika između profesionalnog i privatnog aspekta njegove ličnosti.

Ima dve ličnosti. Na terenu je mašina koja želi da pobedi bez obzira na sve. A onda, van terena, imate Novaka, porodičnog čoveka, koji ima dobrotvornu organizaciju, voli svoju zemlju – i dao bi vam poslednju majicu koju ima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafa je GOAT - Boris Beker

Dakle, imate dve strane koje se sukobljavaju. Mislim da ga zato ljudi ponekad ne razumeju i kritikuju jer vide žestokog takmičara, što ponekad može biti ružno. Ali sve to dolazi iz dobre namere - zaključio je Boris Beker.

Podsetimo, Novak Đoković je u subotu osvojio Beograd open, a u ponedeljak ga očekuje prvi izazov na Rolan Garosu, protiv Tenisa Sandgrena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading