BEKER UDARIO PO PORODICI ĐOKOVIĆ: Zabio nož u leđa, izjava koju mu NEĆE ZABORAVITI!

Autor: Republika

Sport

27.05.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker tvrdi da najboljem teniseru sveta nije bilo potrebno da učestvuje an Serbia openu.

Boris Beker i Novak Đoković

Đoković je i dalje u Beogradu, gde je stigao do četvrtfinala Serbia Opena:

Ove godine je Novak promenio raspored turnira. Onaj u Beogradu organizuje njegov brat. Verovatno je to neka vrsta porodične podrške, zato bih mogao da razumem što igra tamo. Ipak, neobično je jer vrhunski igrači već budu u Parizu sedmicu dana pred početak Rolan Garosa. Da li je ovaj način prirpeme bio ispravan, videćemo posle prvog kola.

Kada je o Federeru reč, Beker nema velika očekivanja:

- Ne možemo da očekujemo da Federer bude jedan od favorita u Parizu. Predugo je bio povređen, dugo nije igrao. Sada mora da se vrati u vrhunsku formu, a to može samo ako igra mečeve. Nebitno je da li na treningu igrate kao šampion, prva runda će uvek biti teška. NJegov cilj je da osvoji još jedan grend slem. Mislim da najbolje šanse ima na Vimbldonu i zbog toga je odlučio da se pojavi u Parizu.

Rolan Garos je na programu od 30. maja do 13. juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sasa M

06.06.2021 17:37

I sta je tu strasno sto je to rekao. Cuj noz u ledja. Koji ste vi demagozi, stidite se.