NAJTEŽA ODLUKA U KARIJERI: Srbin presekao - ne ide na OLIMPIJSKE IGRE!

Autor:

Sport

23.05.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Dušan Lajović je doneo tešku odluku!

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Lajović i Novak Đoković

Dušan Lajović je saopštio pre početka učešća na "Beograd openu"  da definitivno neće ići na Olimpijske igre!

- Preskačem Olimpijadu, u ovom trenuku nisam ni siguran da li se igra. S obzirom na situaciju mislim da je bolji plan ostati u Evropi u tom trenutku- rekao je Dušan Lajović.

Na prethodnih pet turnira Duci je ispadao na startu, a predstojeće takmičenje u glavnom gradu Srbije šansa je da se vrati i zaigra kao nekad na šljaci.

- Iskreno, u ovom trenutku svaki žreb mi je težak zbog serije od pet poraza. Došao je takav period, teško je ostati disciplinovan i nastaviti da radiš, jer se porazi nižu na mojoj omiljenoj podlozi. Ovo je najlošiji početak sezone na šljaci za mene. Nadam se da ću da se vratim u dobru formu. Ulazim bez očekivanja u meč, očekujem da se borim i da ne razmišljam o porazima. Dobro sam trenirao, tu deluje sve dobro, ali meč je druga stvar. Prethodnih nekoliko dana imam dobar stav na treninzima i nadam se da će mi to dati samopouzdanje. Iskreno, mislim da bi u normalnim uslovima ovo bi bio dobar žreb, ali sad nije tako- rekao je Lajović na konferenciji za novinare.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading