DA LI JE OVO REALNO? Evo ko je NAJVEĆI FAVORIT za osvajanje Rolan Garosa!

Autor:

Sport

21.05.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rolan Garos se bliži, a sve oči su uprte u dvojicu velikih rivala Novaka Đokovića i Rafaela Nadala koji je apsolutni rekorder na pariskoj šljaci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković

Ako je verovati svetskim kladionicama, Rafael Nadal je posle titule u Rimu gde je savladao upravo Đokovića, najveći favorit za Pariz sa kvotom koja na Španca iznosi 1.83.

Drugi favorit je upravo Novak, a kvota na njega je znatano viša i iznosi 4.5.

 - Kladiti se protiv Nadala na Rolan Garosu je kao da se kladite da Sunce neće osvanuti ujutru. Osvojio je neverovatnih 13 titula tamo, uključujući poslednje četiri u nizu, a postoje snažni osnovi da se veruje da je favorit da to uradi opet. Jednog dana će i on otpasti, kao što je to slučaj sada sa Rodžerom Federerom, ali to vreme izgleda da još nije došlo. Morate da uložite čak 120 dolara da biste zaradili 100 na Nadalovom trijumfu. Što se Đokovića tiče, ako se Nadal saplete, Novak je tu da 'uleti' i osvoji titulu. On je, uostalom, često u borbi za taj tron, ima tri poraza u tamošnjim finalima i jednu pobedu u poslednjih sedam godina. Ako verujete da se Nadal približio svom kraju, Đokoviću se treba okrenuti - objasnio je američki MSN razlog ovakvih kvota.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

24.05.2021 13:11

I šta ste vi hteli da kažete u naslovu: “Da li je ovo realno?” Da ne mislite valjda da je Novak glavni favorit?