OVO JE UZROK MRŽNJE FEDERERA I ĐOKOVIĆA: Švajcarac Srbinu ovo nikada NEĆE ZABORAVITI!

Autor:

Sport

21.05.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, još 2007. godine navukao je na sebe gnev navijača Rodžera Federera, a možda je i to jedan od razloga izostanka većeg poštovanja Švajcarca prema Srbinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

On je tada konstatovao da je za teniski svet dosadno da gleda kako Federer stalno pobeđuje i krenuo u pohod ka vrhu.

Novak Đoković je tada izgubio od Rodžera Federera uz osmini finala Australijan opena 2007. godine uoči svog prvog Masters finala u Indijan Velsu.

- Sjajna je stvar za tenis videti mlade igrače poput Nadala, Marija i mene kako igraju na ovom nivou unoseći nešto novo u tenis. Emocije su važne u sportu. Ako publika vidi mnogo emocija, uzbudljivih poena i pobednika u nekome od nas, to je dobra stvar, jer žele da vide nešto novo. Mislim da vam je svima dosta da Rodžer Federer osvaja svaki turnir, tako da je ovo dobro- rekao je Đoković.

Godinama kasnije, Novak i Rodžer su postali veliki rivali i nikada nisu ostvarili prisniji odnos, pre svega zbog nadmenog stava švajcarskog tenisera koji se sasvim sigurno nije nadao da će jedan Srbin ugroziti njegovu dominaciju i rekorde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading