(VIDEO) ĐOKOVIĆ UKRAO SLAVU POSLE PORAZA U RIMU: Novak bacio navijače u trans i poslao poruku NOVOJ GENERACIJI!

Autor:

Sport

16.05.2021

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da odbrani tron u Rimu protiv najvećeg protivnika u karijeri, Rafaela Nadala, ali je posle meča imao snage da oduševi publiku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Đoković je rešio da se rimskoj publici obrati na italijanskom jeziku.

- Ovo je jedan od najvećih turnira u mojoj karijeri. Čestitke Rafi, njegovom timu i porodici, stvarno zaslužena pobeda. Ja sam imao svoju šansu, u trećem setu sam imao brejk priliku, ali je nisam iskoristio, em mi je servis popustio i on je zasluženo preuzeo inicijativu, potom i pobedio.

- Mene (posle odlaska na beogradsko, drugo ovogodišnje izdanje Serbia open turnira) čeka najveći izazov na šljaci, taj odlazak u Pariz, ali mogu da kažem da sam zadovoljan kako mi se forma podiže.

Đoković je upitan o novoj teniskoj generaciji koja preti da prekine dominaciju "velike trojke".

Đoković je nedavno rekao da ta "nova generacija dolazi, da oni stariji moraju da se adaptiraju i da nađu načine da igraju bolje protiv izazivača", ali je dodao i da "nije previše zabrinut, pogotovo kad je u pitanju Rafa na šljaci".

- Vidite, kako ćemo ove, sledeće nedelje imati 55 (godina), mogu da vam kažem da smo Rafa, Rodžer (Federer) i ja malo redefinisali taj vaš "NextGen" pojam. Tako da... 'NextGen', to smo vam - mi!- rekao je Nole i raspametio sve gledaoce, a smejao se glasno i novi šampion Rima, Rafael Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading