PAO NA NISKE GRANE: Rodžer Federer KONAČNO priznao!

Autor:

Sport

16.05.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno osmi teniser sveta i rekorder po broju Gren slem titula Rodžer Federer je priznao da je imao sreće zbog novog bodovanja za ATP listu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Rodžer Federer

Federer će učestvovati na turniru u Ženevi, a pre takmičenja je naglasio da mu duga pauza zbog povrede i oporavka nije doprinela u mnogome, ali da da mu je bodovanje na ATP listi išlo u prilog, a zbog čega su mnogi teniseru negodovali.

Ne mislim da mi je duga pauza pomogla. Danas su svi spremni i svi igraju odličan tenis. Jedina stvar koja mi je išla u prilog u ovom periodu je ranking na ATP listi, ali iskreno, to nije toliko ni važno - počeo je Federer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Tačno je da bih pre trebalo da budem 800. na svetu nego osmi i da je dobro što sam još uvek među nosiocima, ali to mi ne menja mnogo toga - rekao je Švajcarac pred nastup na ATP turniru u Ženevi.

Federer želi da vidi gde se trenutno nalazi po pitanju fizičke spreme.

Ako nisam 100% spreman zbog kolena, onda ne mogu da izdržim, ali ako sam na 100%, onda sam sigurno bolji od tog 800. mesta na svetu. Sad mi ostaje da vidim kako će izgledati iduća dva meseca - zaključio je Švajcarac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading