ONO KAD TI ĐOKOVIĆ "SKINE KAPU": Novakov TEČA je LEGENDA SRPSKOG SPORTA!

Autor: Republika

Sport

15.05.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je svom teči Zoranu Terziću specijalnu nagradu za 20 godina na čelu reprezentacije Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Terzić je za dve decenije postao evropski i svetski prvak, digao je srpsku žensku odbojku iz pepela do samog vrha. Ukupno 18 medalja za dve decenije.

Terzić je čestitiku i poruku podrške dobio i od Đokovića lično:

- Dragi Zorane. Obasjalo nas je sunce danas kao tvojih 20 godina rada. Čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada.

- Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ne spominjem sada. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte.

 

 

 

 

- Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi – rekao je Novak.

RepublikaFoto: cev.lu
Zoran Terzić

Na kraju svečanosti u Beogradu, Zoran Terzić je rekao:

- Veliko hvala svima vama koji ste došli, ovo je verovatno i moje najveće bogatstvo. Toliko prijatelja, kvalitetnih ljudi, igračica, saradnika… Srećan sam i ponosan - rekao je Terzić.

- Dobio sam kormilo, ne znam ko se setio toga, simbolika je dobra. U najvećem broju slučajeva bila je ovo predivna plovidba. Mnogo ljudi je zaslužno za tu priču, moj stručni štab, kolege i prijatelje, ni pola me ne bi bilo da nema njih. Igračice, moje dame. Juče sam pričao, kada sam došao bilo je igračica koje su rođene 1975, a danas ima onih koje su 2005 - izjavio je Terzić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading