ŽELI DA SKINE NOLETA SA TRONA: Cicipas bez dlake na jeziku o Đokoviću pred okršaj u Rimu!

Autor:

Sport

13.05.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Grk pred "četvrtfinalni derbi".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas i Novak Đoković

Grčki teniser Stefanos Cicipas pokušaće u petak da iznenadi Novaka Đokovića u četvrtfinalu Mastersa u Rimu, a uoči okršaja na Centralnom terenu poručio je da će "učiniti sve da bude konkurentan" i zaustavi Noleta u pohodu na odbranu pehara.

Đoković je ovde osvajao trofej nekoliko puta. Za mene, najbitnie je da izađem i prikažem svoj najbolji tenis - rekao je Cicipas.

Svestan je univerzalnosti u igri protivnika.

On jednako dobro može da igra na svim podlogama. Igrali smo već jedan protiv drugog na Rolan Garosu. Sledeći meč vidim kao priliku za sebe da odigram bolje, nadam se da ću igrari tenis na nivou od ove godine i da ću predstavljati izazov za njega - dodao je Grk.

 

Cicipas se još jednom osvrnuo na trijumf nad Italijanom Mateom Beretinijem u minuloj rundi.

- Imao sam težak meč. Mateo vas stavlja pod veliki pritisak kada servira, bio je veoma precizan i tek u taj-brejku sam našao pravi ritam, osećao sam se komfornije na terenu. Nikad ne odustajem, video sam svoju priliku i iskoristio je - zadovoljno je podvukao Atinjanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading