NOVAK ĐOKOVIĆ IDE U ZATVOR: Šokantna vest obišla planetu!

Autor:

Sport

14.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković i ostali teniseri će u Parizu imati pravo samo na sat šetnje dnevno, ali uz smanjeni kontakt, što je slično uslovima na robiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković (33) živeće u Parizu kao u zatvoru!

Najbolji teniser sveta moraće na Rolan Garosu, slično kao na Australijan openu, da vreme tokom boravka na drugom grend slemu u sezoni, koji počinje 30. maja, provodi po strogim koronapravilima. To najpre podrazumeva ograničeno kretanje, manji kontakt s ostalim teniserima, ali i smanjeno viđanje s članovima stručnog štaba.

BEZ BUKAGIJA

Sve kao na robiji, samo što neće imati bukagije. Nedostaje samo još "ljubavna soba" jednom nedeljno, a možda romantični Francuzi i to uvedu.

Forže: Nećemo im staviti ogrlicu i vezati u hotel, moći će na svež vazduh i trčanje

 

- Naš cilj nije da im stavimo ogrlicu i vežemo ih u hotel ili na terene Rolan Garosa. Teniseri će imati priliku da sat vremena dnevno odu na trčanje ili da uživaju u svežem vazduhu - opisao je direktor turnira Gi Forže ono što izgleda kao puštanje robijaša u dvorište da malo protegnu noge pre nego što se vrate u ćelije.

Novak pregazio Španca u Rimu

Novak Đoković dodao je gas u Rimu i pregazio Španca Alehandra Davidoviča Fokinu sa 6:2, 6:1 za plasman u četvrtfinale mastersa. Branilac trofeja u Večnom gradu zadržao se na terenu, za razliku od prvog meča sa Fircom, samo 71 minut. U borbi za polufinale turnira koji je osvajao pet puta Nole će igrati protiv bolje iz sinoć odigranog meča između Italijana Matea Beretinija i Grka Stefanosa Cicipasa.

Međutim, pre svega, teniseri će, po dolasku u Pariz, ići direktno u hotel i biće testirani na koronavirus pre nego što dobiju akreditaciju. Testovi na koronavirus obavljaće na svaka četiri dana, a nešto blaža pravila važiće za vakcinisane i one koji su preležali KOVID-19, pa imaju antitela. Naš Nole ubraja se u ovu drugu grupu jer nije primio cepivo, ali jeste preležao virus, koji je zaradio na prošlogodišnjem Adrija turu.

9. juna biće skraćen policijski čas za dva sata, počinjaće u 23h časa umesto u 21h

NA TEREN SAMO KAD IGRAŠ

Svi teniseri biće smešteni u dva pariska hotela, gde će imati pristup restoranima i teretanama, a dok će na terene Rolan Garosa moći samo u danima kada su na rasporedu za igranje. Na sve to, moraće da vode računa i o policijskom času ako reše da odu među svet. Zabrana kretanja u Francuskoj trenutno je na snazi posle 21 čas, s tim da se to menja 9. juna, kada će, prema planu, biti ublažene mere za još dva sata duže slobode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mea culpa

14.05.2021 12:03

Au, koji naslov, pa ko vam dozvoli da se bavite novinarstvom?!? U situacii kad zemaljska kugla strada zbog pandemije, mnogi ostaju bez posla, teniseri zaradjuju za zivot, uzivaju u hotelu, mogu da citaju, gledaju tv, ma zivi su....vi to poredite za zatvorom i robijom, a koliko je nas zeljno svoje dece, najblizih, putovanja, slobode?!?

Odgovori 12 1
Rozalija

20.05.2021 10:21

Pa da li ste normalni sa tim naslovom !?? Pa sram vas bilo.Tako bih vas ispsovala da se pušite...

Antiprotivan

21.05.2021 07:45

Poslednji put otvaram vas sajt. kakav naslov, a sve radi veceg broja citalaca...