ŽESTOK UDARAC NA NADALOV EGO: Drugi Španac je UDARNA VEST pred Rolan Garos!

Autor:

Sport

05.05.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španci imaju novog bisera koji privlači sve više pažnje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Španski teniser Rafael Nadal

Trener izuzetno talentovanog španskog asa Karlosa Alkarasa Huan Karlos Ferero negodovao je što njegovog izabranika porede sa Rafaelom Nadalom, a izrazio je velika očekivanja od potencijalnog okršaja njih dvojice koji je moguć već na Rolan Garosu.

Sva ta priča o tome kako je Karlos novi Rafa, to nije dobro za njega. To mu samo stvara dodatni pritisak. Ni to mu ne ide u korist. Više volim da ga gledaju kao igrača koji ima veliki potencijal - kazao je Ferero, pa dodao:

- Igra koju prikazuje i to kako ulazi u mečeve, kako se suočava sa drugim, starijim igračima, čini da verujem da će biti veoma dobar igrač. Ali mora da ide korak po korak.

O duelu sa Nadalom, kaže da će svakako biti atraktivan.

- Za mene, to je duel generacija. Rafa i dalje nastavlja svoj put, igra na visokom nivou, bori se za grend slemove. Istina je da je Karlos momak koji tek dolazi, ali on nije tu da nekoga zameni, već da ostvari velike stvari i igra velike mečeve - zaključio je Huan Karlos Ferero.

Podsetimo, Alkaras ima tek 17 godina, a na ovogodišnjem Australijan openu stigao je do 2. kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading