MRZIM KUKANJE I OSTALA SR*NJA! Bivši trener REŠIO da PROGOVORI - osuo PALJBU!

Autor:

Sport

29.04.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru u teniskom svetu.

RepublikaFoto: Starsport
Dominik Tim i Novak Đoković

Bivši trener Dominika Tima Ginter Bresnik kritički je govorio o ponašanju novih snaga u tenisu, a naročito mu smeta "prenemaganje" na terenu.

Više bih voleo da vidi ljude kako ne gledaju neprestano u telefon, kao što je to bilo pre 20 godina. Tada je sve bilo bolje. Uvek je lepo posetiti Monte Karlo, Buenos Ajres, Sinsinati. Obični ljudi rade cele godine, a teniser nemaju odmora i to je teško. Ali ono što ne mogu da podnesem je kukanje - kazao je Bresnik, pa dodao:

- To su promene sa kojima možete da živite. Ne mogu da igraju pre malo gledalaca, a sledeća stvar će biti da će igrati bez ikoga na tribinama. Kako možete tako da razmišljate, postoje porodice koje nemaju šta da jedu. Danas većina mladih tenisera 90 odsto svog vremena provodi pored Plejstejšna, uz Instagram, Fejsbuk i ostala sr*nja.

On i Austrijanac nisu ostali u kontaktu, ali Bresnik nije želeo da "pljuje" po svom nekadašnjem učeniku.

Ne volim negativno da govorim o Dominiku, a još manje u ovom trenutku. Video sam ga nedavno i bilo je očigledno da mu nije prijatno. Ne znam sa kakvim poteškoćama se suočava, ne znam kako se nosi sa njim, ne znam da li bi mogao drugačije nešto da radi - zaključio je Ginter Bresnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading