OBOJICA SU U LOŠOJ FORMI: Toni otkrio da se Nadal pribojava Đokovića na Rolan Garosu

Autor:

Sport

29.04.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stric i dugogodišnji trener Rafaela Nadala, Toni, pričao je o dvojici najboljih tenisera sveta i izneo svoja očekivanja za Rolan Garos.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

Pariski Grend slem je na programu od 31. maja do 13. juna, a Toni Nadal je istakao da se njegov bratanac pribojava Novaka Đokovića.

Đoković će imati više sumnji na sledećem turniru koji bude igrao. Ali on je jedan od igrača koji sve brzo promeni ako igra dobar meč. On je Rafin ultimativni rival na šljaci - započeo je Rafin stric.

Sa druge strane, na svojoj omiljenoj podlozi ne blista ni Rafael Nadal. Španac je u Monte Karlu ispao od Andreja Rubljova, dok je u Barseloni uz dosta muke osvojio titulu.

Finale Barselone nije bio sjajan meč. Rafa i Stefanos nisu igrali dobro iako je meč bio vrlo emocionalan. Rafa je pravio neiznuđene greške koje obično ne pravi. Ali ova pobeda će mu dati samopouzdanje - poručio je Toni Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading