TANTALOVE MUKE: Kecmanović se žestoko preznojio protiv ANONIMUSA, sledi Novak!

Autor:

Sport

21.04.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale Serbia opena.

RepublikaFoto: Starsport
Miomir Kecmanović

Kecmanović je u osmini finala savladao francuskog kvalifikanta Artura Rinderkneša sa 2:1 (6:3, 3:6, 6:3).

Srpskog tenisera u četvrtfinalu očekuje pobednik duela između Novaka Đokovića i Sunvu Kvona.

Kecmanović je tokom meča imao velike oscilacije u igri, ali je na kraju uspeo da opravda ulogu favorita i posle tri seta se plasira u četvrtinale Serbia opena.

U prvom setu, Rinderkneš je propustio priliku za brejk na startu, da bi potom usledila serija od pet brejkova zaredom. Tri je napravio Kecmanović, poveo je sa 4:2 i onda potvrdio brejk za 5:2. Posle 37 minuta igre imao je osvojen seet, 6:3.

Francuz je uspeo brzo da sredi redove, zaigra daleko bolje, uz to je bolje i servirao i išao na mrežu.Na kraju drugog seta imao je već devet as servisa i to govori koliko je Kecmanović imao problem da u tom delu igre uđe uopšte u igru. Posle svega 18 minuta igre u drugom setu Rinderkneš je imao dva brejka, poveo je sa 5:0. Uspeo je naš teniser da se trgne, dođe do 5:3, ali je Rinderkneš lako u devetom gemu odservirao za 1:1 u setovima.

Slično drugom setu, kada je Francuz krenuo bolje, sada se sve okrenulo na stranu Kecmanovića koji je uz brejk u drugom gemu stigao do vođstva od 3:0. Uspeo je da sačuva prednost brejka i na kraju dobije taj set sa 6:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading