IZ HRVATSKE OPLELI PO ĐOKOVIĆEVOM TURNIRU: Mnogo DOSADNO, samo se ZAFRKAVAJU!

Autor: Republika

Sport

20.04.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fitnes trener i TV lice Edin Mehmedović je u hrvatskom podkastu "Inkubator" pričao anegdotu sa turnira "Adria tura" u Zadru prošle godine.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Veliki regionalni egzibicioni turnir u organizaciji Novaka Đokovića morao je, nažalost, da bude otkazan posle vesti da je učesnik Grigor Dimitrov pozitivan na korona virus. Posle toga se ispostavilo i da je Novak bio pozitivan.

Mehmedović je u prepričavanju svojih muka tokom pandemije korone iskoristio priliku da prokomentariše i dešavanja na "Adria Tur"-u. 

- Dosadno, još se ovi dobacuju, ne igra ozbiljan tenis. Mi poneli rekete i otišli mi da igramo tenis. Na kraju se nisam slikao sa Đokovićem - priča fitnes trener. 

- Bio sam na zadnjem sedištu. Gledamo se i mislimo "Jao, ovo je dosadno". Oni su došli tamo da se zafrkavaju, a mi došli "nabrijani" da ćemo da gledamo ozbiljan tenis, a oni samo da prebacuju lopticu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading