KOD NOLETA JE I NOŽ I POGAČA: Kakve reči o Đokoviću pred Serbia open!

Autor:

Sport

19.04.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski teniser i izazvao buru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Srpski teniser Miomir Kecmanović poručio je pred Serbia open da je Novak Đoković tokom karijere postigao "nezamislive stvari", pa je zbog toga favorit gde god da nastupa.

Zbog nekih obaveza on se vratio u Argentinu, ali doći će u Madrid i Rim, i doći će za drugi turnir u Beogradu. Nije stalno tu, ali radimo na tome da možemo da napravimo progres i bolji rezultat“, istakao je Kecmanović i dodao da mu je Nalbandijan dosta pomogao u razmišljanju na terenu, kako se gradi poen i kako da se razmišlja o poenu, kao i da je krenuo da razmišlja i igra u tom smeru i da će vremenom moći dosta da napreduje - najpre je rekao Kecmanović, pa dodao:

Novak je postigao gotovo nezamislivo, trudim se da ne razmišljam o tome. Trudim se da radim na stvarima koje mogu da unaprede moju igru i nadam se da ću ostvariti bar deo onoga što je postigao Novak.

Srpski teniser je otkrio da mu je šljaka omiljenaq podloga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading