ĐOKOVIĆ JE NA POTPUNO DRUGOM NIVOU: Tipsarević otkrio TAJNU NOVAKOVE DOMINACIJE na terenu!

Autor: Republika

Sport

10.04.2021

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniser Janko Tipsarević dao je svoje viđenje zašti i kako velika trojka Đoković-Nadal-Federer je uspela da bude toliko nadmoćna u odnosu na čitavu generaciju.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Janko Tipsarević i Novak Đoković

Srbin, Švajcarac i Španac su zajedno osvojili 58 Grend slem titula i međusobno se bore za zvanje najtrofejnijeg tenisera svih vremena. Koliko su kvalitetni govori i činjenica da ni među novim naraštajima nema adekvatnih konkurenata koji mogu da ih svrgnu i približe penziji.

U tom kontekstu, bivši svetski broj osam Janko Tipsarević nedavno je objasnio zašto generacija koja prethodi ovom legendarnom trojcu nije imala istu vrstu dugovečnosti i uspeha.

- Način na koji Rodžer Federer, Rafael Nadal, Novak Đoković i Endi Murej pokrivaju teren, u svim aspektima, 3-4 metra iza osnovne linije i 2 netra unutar osnovne linije, potpuno je na drugom nivou od onog koji je bio pre - rekao je Tipsarević.

- To postavlja nivo spektakla koji nude šampioni i nivo zahteva koji moraju biti dostignuti da bi neko mogao da ih zabrine - dodao je osvajač Dejvis kupa sa Srbijom 2010. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading