(FOTO) ANA IVANOVIĆ ODUŠEVILA PRATIOCE: Izbacila sliku IZ DETINJSTVA, lepotica svetskog glasa kao PRESLATKA DEVOJČICA!

Autor: Republika

Sport

10.04.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša teniserka Ana Ivanović objavila je fotografiju sa svojim bratom Milošem povodom Svetskog dana braće i sestara (engl. siblings).

RepublikaFoto: instagram.com/anaivanovic
Ana Ivanović

Nekadašnja prvakinja Rolan Garosa je pokazala sestrinsku ljubav objavljivanjem dve fotografije, jedne iz davne prošlosti, druge iz sadašnjosti.

Na prvoj se vidi proslava Miloševog rođendana dok su još bili sasvim mala deca i kako ga Ana čvrsto grlo oko vrata. Preko 25 godina kasnije, prisnost ne jenjava uprkos raznim životnim obavezama, Ana i Miloš su nasmejani od uva do uva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Miloš ivanović je suprug Dragane Džajić, ćerke fudbalske legende Dragana Džajića, U brak su stupili 25. maja 2019. godine, a 16. decembra iste godine postali su roditelji. Dragana se porodila i na svet donela malog Vida. Zanimljivo je da su se njihove porodice znale od ranije, a jedan susret promenio je sve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading