DA LI ĆE SRBIN BITI NAJBOLJI SVIH VREMENA? Ivanišević rekao ono što cela nacija želi da čuje, Nadal i Federer neće biti oduševljeni!

Autor:

Sport

30.03.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Goran Ivanišević je rekao ono što cela nacija želi da čuje!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Goran Ivanišević

Ivanišević sa Novakom sarađuje od Vimbldona 2019. godine, i smatra da je šampion Australijan Opena i osvajač 18 Gren slem titula i dalje gladan velikih uspeha.

- Ako gledate National Geography...On je poput lava. Istina je da lava nikada ne vidite da pije koktel. On je žedan krvi. Želi da vas pobedi, pojede. Tako i Novak, on želi da pobedi, takav je na terenu. Kada izađe da igra, ako mu samo date prst, poješće vas. Gotovi ste! To je neverovatno gledati sa strane. Srećan sam što sam i ja deo te priče, iako nisam tako dugo sa njim. I da vam kažem, to sa rekordim a još nije gotovo, nastavlja se!"- rekao je Goran.

On se prisetio i momenata kada je prvi put Novaka video kako igra. Bilo je to u akademiji Nikole Pilića kraj Minhena.

RepublikaFoto: Starsport

- Video sam ga prvi put kad je imao 14,15 godina u akademiji Nikija Pilića. Radio sam tada sa Pilićem u Nemačkoj i on mi je tad rekao, "slušaj, ima jedan mali iz Srbije, biće broj jedan na svetu jednog dana". Igrao sam sa njim pomalo, možda pola sata. On mi je dao čokoladu jer mu je delovalo da sam umoran. Otrčao je i jednostavno mi doneo čokoladu. Sećam se doga dobro i od tada pratim njegovu karijeru- poručio je Ivanišević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading