FEDERER ŠOKIRAO: Švajcarac OČAJNIČKI pokušava da se nametne, ovo je njegova poruka rivalima!

Autor:

Sport

28.03.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer i osvajač 20 Gren slem titula je pauzirao više od godinu dana zbog povrede, ali njegove reči su iznenadile mnoge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Švajcarac je u poslednjih 14 meseci odigrao samo dva meča i to u Dubaiju. Odmah posle toga povukao se sa turnira u Dubaiju i Majami kako bi se vratio kući i spremio se za sezonu na šljaci.

- Želim da osvajam velike turnire i pobeđujem najbolje igrače na svetu. Nisam se vratio da bih igrao drugo kolo u sredini sezone. Tačno znam šta treba da uradim. To je malo san, malo logika ili može da se nazove logičan san- rekao je Federer.

Rodžer kaže da i dalje naporno radi kako bi se spremio za nove izazove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Verujte da su mi treninzi veoma ozbiljni, iako ne pričam mnogo o tome. Ljudima je jasno da bez toga ne bih ni mogao da se vratim ni da u prošlosti beležim tako dobre rezultate. U jednom trenutku me operacija kolena onemogućila da treniram punom snagom. Sada je sve u redu- istakao je Federer.

Još uvek nije poznato koji će biti naredni turnir na kome će igrati Federer u ovoj godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading