DA LI JE MOGUĆE?! Teniski svet U ŠOKU posle izjave Rafaela Nadala!

Autor:

Sport

28.03.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal nikada nije važio za kontroverznog momka, ali je njegova poslednja izjava uzburkala strasti u svetu tenisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Rafael Nadal izazvao je nevericu kada je izjavio da on i Rodžer Federer uopšte nisu prijatelji!

Teoretičari zavere opsednuti nepravdom koja se svakodnevno čini nad Novakom Đokovićem odavno pletu priču kako su Švajcarac i Španac "u talu" protiv svetskog broja 1. 

Između Nadala i Federera postoji veliko rivalstvo, pošto obojica pretenduju da budu najbolji svih vremena (srećno im bilo pored našeg Noleta), pa možda to objašnjava zašto "Fed-ex" i "El Toro" nisu u prijateljskim odnosima.

I Španac i Švajcarac trenutno imaju po 20 grend slem titula, a u međusobnim duelima Rafa vodi 24:16.

- Kako je vreme prolazilo naš odnos se razvijao. Možemo da pozovemo jedan drugog u bilo koje doba dana i pričamo o bilo čemu. Ali nismo bliski prijatelji. Na primer, nikada mu ne bih rekao da me boli koleno pred meč s njim. Za mene je prijateljstvo izuzetno važno i ne verujem da neko može da ima mnogo prijatelja - rekao je Rafa.

Rafael Nadal i Rodžer Federer

Španac je tokom Australijan opena imao problema sa leđima, pa posle prvog grend slema u sezoni nije odigrao nijedan meč. Na teren bi trebalo da se vrati u Monte Karlu.

- Želim da budem potpuno spreman, kako bih bio konkurentan. Za mene predstoji najvažniji deo sezone, naporno se pripremam - istakao je Nadal.

Turnir u Monte Karlu na programu je od 11. do 18. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading