NADAL KONAČNO PROGOVORIO: Sa Đokovićem sigurno ne pije kafu, a evo kakav odnos ima sa Federerom!

Autor:

Sport

26.03.2021

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što oduvek intrigira tenisku javnost je odnos članova "velike trojke" Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Na terenu su veliki rivali, ali da li je moguće da budu dobri prijatelji van terena.

Godinama se gradila priča da su Nadal i Federer dobri prijatelji, a da sa Đokovićem baš i ne praktikuju druženje, a ni "političko-teniski" stavovi im nisu usaglašeni.

Međutim, Španac je otkrio nešto više o svom odnosu sa Švajcarcem.

Njihovo rivalstvo je na početku delovalo vatreno, ali se godinama to gubilo i sada deluju kao saveznici čak i u ATP Savetu igrača.

Rafael Nadal i Rodžer Federer

- Veoma smo dobri drugari, kako je prolazilo vreme, naš odnos se poboljšavao. Nismo bliski prijatelji, nikad mu ne bih rekao da me boli koleno pre izlaska na teren! Ponekad možemo da se čujemo i pričamo o nekim stvarima, baš danas smo se čuli- otkrio je Nadal.

Španac je dodao da vredno trenira za sezonu na šljaci, a naredni turnir koji će igrati je Monte Karlo.

- Želim da budem što pre u takmičarskoj formi, da se dobro spremim za Monte Karlo i celu sezonu na šljaci. To je najvažniji deo godine za mene. Veoma naporno radim ovih dana- zaključio je Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading