STRAŠAN POTEZ NOVAKA ĐOKOVIĆA: Dobio je poruku preko Instagrama, a onda je učinio ono što Federer i Nadal ne bi ni pomislili!

Autor:

Sport

22.03.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je učinio gest vredan divljenja i po ko zna koji put pokazao ljudskost, ali i kolegijalnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Naime, mladi danski teniser Holger Rune imaće priliku da trenira sa srpskim asom, pošto je imao dovoljno hrabrosti da pošalje poruku najboljem teniseru sveta, i to putem Instagrama...

On je pitao Đokovića za zajednički trening, Novak je odgovorio potvrdno i njih dvojica će se na terenu zajedno naći u sredu oko podneva.

- On je prvi teniser sveta, ovo je velika stvar. Da budem iskren, pisao sam mu preko Instagrama, kada sam video da neće igrati u Majamiju. Odgovorio mi je- prisetio se 17-godišnjak.

- Ovo je fantastično. Takođe, daje mi samopouzdanja, jer znam da Novak ne trenira sa bilo kime. Ne postoji bolji igrač sa kojim bih mogao da igram. On je prvi na svetu, biće to dobro za mene. Sada imam iskustva na profesionalnom nivou, videćemo hoću li moći da uzmem set.

Danac je trenutno 317. na ATP listi. Kao junior je osvojio titulu na Rolan Garosu 2019. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading