ZLO I NAOPAKO: Kirjos deli savete psihičkim bolesnicima?

Autor:

Sport

17.03.2021

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Kirjos nastavlja da iznenađuje čitavu planetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Kirjos je nedavno odustao od Mastersa u Majamiju, što ni ne čudi pošto u poslednjih godinu dana tenis mu je najnebitnija stvar u životu.

Australijanac je odlučio da pomogne ljudima koji se bore sa depresijom, što je objavio na svom Instagram profilu.

- Ova poruka je za sve one koji se muče sa motivacijom, svrhom svog postojanja, za sve one koje ne žele da ustanu iz kreveta, sve je to OK. Bio sam u situacijama na koje nisam ponosan, ljudi mi stalno govore kako traćim svoj talenat, kako sam razočaranje. Borio sam se sa odvratnim rasizmom, slušao ljude oko sebe kako kažu da su izgubili nadu. Znam kako je to kad misliš da niko ne razume probleme koje imaš u svojoj glavi. Sada vam kažem, sve će biti u redu, uživajte u prelepom životu pred vama, radite ono što vas čini srećnim. Ne propuštajte priliku tek tako. Osećajte se slobodnim da me pozovete ako se osećate izgubljeno ili osećate da ne možete više. Ovde sam za vas - napisao je Nik.

Svakako da je ovo sjajan potez problematičnog Australijanca, ali se postavlja pitanje da li je on sposoban za ovako nešto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading