ĐOKOVIĆ DISKVALIFIKOVAN, PA ŠTA? Tim zabio NOŽ u LEĐA Noletu ŠOK izjavom o US openu!

Autor:

Sport

14.03.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski igrač Diminik Tim smatra da sve Grend slem titule vrede podjednako, bez obzira na tok turnira i spisak učesnika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Izvinjenje Novaka Đokovića Lauri Klark na US openu

Austrijanac Dominik Tim na razočaravajući način je započeo novu sezonu, a ovoga puta ga je vidno razljutilo jedno pitanje novinara.

Naime, predstavnik "sedme sile" je konstatovao kako je jedini Grend slem u dosadašnjem toku karijere Tim uspeo da osvoji na US openu, gde je Novak Đoković diskvalifikovan, dok učešće nisu ni uzeli Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Sve Grend slem titule vrede isto. Moje ime je na trofeju i uvek će biti. Nije važno ko je bio, a ko nije bio na tom turniru. Ako sam uspeo da pobedim, to je zato što sam to zaslužio - poručio je Tim koji se jako uozbiljio prilikom odgovora.

RepublikaFoto: Starsport
Ne mari za Novakovu diskvalifikaciju - Dominik Tim

On je ponovio da mu je glavni cilj da podigne pehar na Rolan Garosu.

Uvek sam govorio da bi osvajanje Rolan Garosa bio san. To nije lako uraditi, pobediti Nadala na šljaci... Tog dana morate svaku stavku savršeno da odradite. A da Nadal nema svoj dan. Da bih osvojio titulu u Parizu moraću da sačekam trenutak kada Nadal neće biti na svom najvišem nivou - jasan je Dominik Tim.

Što se tiče Otvorenog prvenstva Amerike, Nole je prošle godine eliminisan u prvom setu duela osmine finala protiv Španca Pabla Karenja Buste nakon što je nehotično lopticom pogodio linijskog sudiju Lauru Klark. Nema sumnje da je taj detalj "prokrčio" put Austrijancu do titule...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading