SERBIA OPEN POTUKAO BARSELONU: Nije SAMO Tim, Đoković dovodi i ČUVENOG Švajcarca u Beograd!

Autor:

Sport

13.03.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika teniska imena stižu na turnir u srpskoj prestonici.

Dominik Tim i Novak Đoković

Od 19. do 25. aprila u Beogradu će se ponovo igrati Serbia open, a na njemu će konkurencija biti žestoka, prenose zapadni mediji.

Iako se u isto vreme igra prestižniji i "jači" turnir u Barseloni, prvi reket sveta je uspeo da dogovori dolazak Dominika Tima, Stena Vavrinke i Gaela Minfisa u prestonicu Srbije.

Pored njih, učešće će uzeti i domaći igrači Filip Krajinović i Dušan Lajović, a obezbeđen je nagradni fond od 711 hiljada dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veliki rivali će možda ponovo "ukrstiti rekete" u Beogradu - Đoković i Vavrinka

Serbia open je do sada imao četiri izdanja, od 2009. do 2012, dva puta je šampion bio Novak Đoković, a po jednom Sem Kveri i Andreas Sepi, koji je poslednji osvojio titulu.

Ostaje nam samo da se nadamo da će pandemija koronavirusa do sredine aprila "splasnuti", te da će makar ograničenom broju navijača biti dozvoljeno prisustvo na tribinama na Dorćolu. Podsetimo, Serbia open će se igrati na šljaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading