UZDA SE U KORONU: A Nole? Federeru stigla MOĆNA podrška - on je NAJBOLJI u istoriji!

Autor:

Sport

06.03.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kazahstanski teniser veruje da je Rodžer Federer GOAT i silno želi da se sastane sa njim, bar jednom u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švajcarski teniser Rodžer Federer

Kazahstanski teniser Aleksandar Bublik izjavio je da je Švajcarac Rodžer Federer najbolji teniser u istoriji i da bi voleo da unicima priča kako je protiv njega odigrao bar jedan meč u karijeri.

Podsetimo, Federer se na teren vraća u Dohi, posle pauze zbog dvostruke operacije kolena koja je trajala duže od godinu dana, a Kazahstanac se nije kvalifikovao za glavni žreb, usled velike konkurencije. Ipak, on čeka odustajanje nekog od tenisera kako bi dobio šansu da ostvari svoj san.

- Rodžer Federer, on je najbolji igrač svih vremena. Njegova karijera se bliži kraju. Nadam se da ću igrati protiv njega, kako bih mogao da pričam unucima da sam igrao protiv Rodžera Federera - rekao je Bublik.

Kazahstanski teniser je trenutno 43. igrač na svetu, a Federer pauzira još od prošlogodišnjeg Australijan opena, s obzirom da je od tada nastupao samo na egzibiciji u Južnoj Africi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
džoni

10.03.2021 22:01

Bublik ga bubnuo al pravo...Dečko moj ti sa Fedexom i možeš odigrati jedan ili dva meča ali do najboljeg po svim parametrima jedinog KRALJA Novaka Đokovića ne možeš jer si ti treća liga tako da sa svojim idolom igraj jbg to će ti biti jedino što si mogao, pričati svojim unucima jer do NAJVEĆEG nećeš nikad ni prismrditi..