NAJSKANDALOZNIJI NAPAD NA ĐOKOVIĆA: Francuska novinarka BRUTALNO izvređala Novaka, nije prezala ni od čega!

Autor:

Sport

04.03.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se sramni napadi na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Posle španskih medija, po Srbinu su ovog puta udarili Francuzi, i to "Ekip". Autorka teksta pod naslovom "Nema ljubavi za Đokovića" je Kristel Bone.

Ona je u skandaloznom pisaniju  omalovažavala uspeh Đokovića i osvajanje Australijan opena, a dovela je u pitanje i njegovu povredu trbušnih mišića.

Zašto nekoga volimo? Zašto volimo jednog sportistu više nego nekog drugog? Kada ste čuli da je Đoković osvojio Australijan open, bili ste iznervirani. Taj tip ima 18 Grend slem titula, skoro kao Rafael Nadal, osvojio je Australijan open devet puta i ima 310 nedelja na vrhu kao Rodžer Federer. Novak bi mogao da ljuskavaca i opet biste se zapitali i oklevali da li da navijate za njega. Postoji više razloga za to. Možda je to njegov stav i oholi stas, ali ako ste navijali za Ivana Lendla, onda verovatno nije to u pitanju. Verovatno je to zato što je došao posle Federera i Nadala. Da je igrao kada su oni bili glavni, to bi ostavilo malo prostora da ga ljudi vole. Možda je to zbog toga što on želi da bude voljen. Kao što bi rekao Nik Kirjos: "Toliko želi da bude voljen da ne mogu da ga podnesem".

Tu se nije zaustavila, već je nastavila istom merom.

- Ništa mu ne pomaže i to je istina. U najgorem slučaju vas baš nervira, kada lomi rekete ili je dobar sa skupljačima loptica, a u najboljem slučaju vas baš briga. U Melburnu je igrao sa povredom trbušnog mišića, koji je bio pokidan 2,5 centimetara. Ne bi se ni 'Avendžersi' izborili sa tim.

Za kraj, ova takozvana novinarka je ostavila najgori deo.

- Zamislite, on osvaja Australijan open sa servisom dvesta kilometara na sat iako u trbušnom mišiću ima Marijanski rov. Đoković vas nervira. Nije zbog toga što je bolji od vas. Nego vas jednostavno nervira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djordje anunaki

05.03.2021 07:17

Kvocka je zakokodakala da skrene paznju na sebe.