NADAL ŠALJE ZAHVALNICU: Srbin napravio senzaciju i eliminisao Medvedeva!

Autor:

Sport

03.03.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisao je Danila Medvedeva u prvom kolu ATP turnira u Roterdamu pošto je bio bolji u dva seta sa 7:6, 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Lajović

Ruski teniser je imao priliku da eventualnim ulaskom u finale Roterdama prestigne Rafaela Nadala na listi, međutim, od toga neće biti ništa. 

Lajović je bio bolji rival tokom celog meča, iako je prvi pretrpeo brejk u petom gemu, da bi već u narednom uzvratio Medvedevu sa ribrejkom.

Završnica prvog seta bila je nešto mirnija, nije bilo brejk šansi, tako da je pobedik ovog dela igre morao da bude odlučen posle taj-brejka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srpski teniser je odigrao fantastično, služio ga je bekhend, kao i tokom čitavog prvog seta, stigao je do četiri vezane set lopte. Prve dve nije iskoristio, ali treću jeste, 7:6(4).

Obojica igrača su u drugom setu propuštali šanse za brejk, međutim, Lajović je svoju priliku sačekao u devetom gemu i oduzeo servis rivalu.

Odservirao je siguran gem, meč priveo kraju i zakazao duel sa Bornom Ćorićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading