ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Ovo bi moglo, ali ako ĐOKOVIĆ DOZVOLI!

Autor:

Sport

27.02.2021

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši nemački teniser Mihail Štih tvrdi da će Rodžer Federer biti favorit na Vimbldonu ove godine, ne spominjući Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Iako zbog problema sa povredom i tri operacije kolena nije igrao tenis duže od godinu dana. bivši osvajac Vimbldona davne 1991, nade polaže u Švajcarca.

- Pre ili kasnije Rodžer će završiti karijeru. Mnogi su to očekivali još pre pet godina, ali na njega niko nema uticaja. Poželeo bih mu da osvoji Vimbldon i posle tog finala kaže, "znate šta, bilo je dosta, prestajem". Ne bi bilo ništa bolje od toga. To bi toliko mnogo značilo za ovaj sport- rekao je Nemac.

Štih je svestan konkurencije, ali kaže da je iskustvo na strani Švajcarca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihael Štih

- Nikada ga ne treba otpisivati jer on je nadaren igrač s veštinama koje mu dozvoljavaju da i u tim godinama i dalje bude dobar. Možda će mu problem biti i što mlađi više ne gaje ogromno poštovanje prema njemu posle godinu dana pauze - mentalni aspekt igre je jako važan. Ipak, na Vimbldonu je i dalje kandidat za trofej jer tamo ima mentalnu snagu i tamo najviše uživa rekao je Mihael Štih.

Nemac je po svemu sudeći, već otpisao prvog igrača sveta Novaka Đokovića, koji je devetim trijumfom u Melburnu došao do 18 Gran slem trofeja i sada ima samo dva manje od Nadala i Federera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading