NOŽ U LEĐA NOVAKU: Šampion nije ODUŠEVLJEN Srbinom, FASCINIRAN samo njegovim VELIKIM RIVALOM!

Autor:

Sport

25.02.2021

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno iznela svoj sud nakon Australijan opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković sa peharom Australijan opena

Šampioa Rolan Garosa u ženskoj konkurenciji  Iga Švjontek izjavila je da joj je uzor oduvek bio Rafael Nadal, koji je fascinirao još od kada je počela da prati "beli sport".

Kad sam bila dete, nisam mnogo gledala tenis. Jedini igrač koji me je fascinirao bio je Rafael Nadal. Gledala sam uglavnom muške mečeve i Nadala. Mislim da sam pokušala da kopiram njegov stil igre - rekla je Poljakinja.

Udaram loptice sa dosta topspina. Moj prvi trener mi je rekao da je neobično za devojčicu da igra topspin. Savetovao me je da se fokusiram na to jer je verovao da će jednog dana to biti moje oružje. Sada kada poznajem Rafu i kao igrača i kao osobu, još više ga cenim. On je skoroman, ostao je isti i pored toliko osvojenih titula. Kada sam bila klinka, dopadalo mi se kako izgleda na terenu i sva ta energija sa kojom je igrao - dodala je Švjontek.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Poljakina slavi titulu

Zanimljivo da poljsku teniserku nisu oduševili Noletovi uspesi na Suatralijan openu (devet titula), niti činjenica da ima bolji međusobni skor i od Nadala i od Federera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading